Isnin, 17 Julai 2017

Program Pengajian Sarjana Semasa Cuti Sekolah di UPSI

Image result for upsi

Assalamualaikum, hai korang!

Lawa tarikh hari ini kan? 17/7/17 ^__^

Saya hendak kongsikan berita baik ini.

Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) ada menawarkan sambung belajar peringkat sarjana semasa cuti sekolah. Haaaa, best ke best?

Mestilah best kan?

Klik sini untuk lihat senarai Program Pengajian Sarjana Semasa Cuti Sekolah di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI).

Klik sini untuk melihat iklan Program Pengajian Sarjana Semasa Cuti Sekolah di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI).

Ada 2 Program Pengajian Sarjana Semasa Cuti Sekolah di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) yang menarik minat saya iaitu:
1. Sarjana Pendidikan (Pendidikan Bimbingan dan Kaunseling) Eksekutif
2. Sarjana Pendidikan (Psikologi Pendidikan) Eksekutif Cuti Sekolah

Hurmmmm, mana satu pilihan kalbu?? Jeng Jeng Jeng...

Permohonan di buka sepanjang tahun!!

Untuk maklumat lanjut, sila klik sini.

13 ulasan:

  1. oo time cuti masih boleh belajar. save time kiranya

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah kan...bagus betul program macam ni

      Padam
  2. Ha.. Ha.. Dah besar panjang, boleh lagi ke sambung pengajian.

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh, belajar sampai akhir hayat

      Padam
  3. Info berguna untuk orang yang nak sambung belajar..

    BalasPadam
  4. peluang keemasan untuk para pendidik mendapat peluang pendidikan yang lebih timggi..

    BalasPadam
  5. Sekarang ada pengambilan untuk jadi guru lagi ke?
    btw first time singgah sini ad follow..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih singgah ye

      jadi guru boleh mohon PISMP

      Padam
  6. Wahh... pernah juga bercita-cita nak jadi seorang guru suatu ketika dahulu.. nasib baik sedar awal yang diriku tak pandai mengajar.. belajar je tahu... so abah pesan better jadi engineer walaupun ramainyaaa kawan2 yang jadi guru sekarang... sempat lagi tak nak apply.. kih kih kih

    BalasPadam
  7. Guru-guru yang teringin sambung belajar patut rebut peluang ni kan

    BalasPadam
  8. ada tak maklumat ttg bayaran...
    ukm ada jg mode dlm cuti sek ni. rm18.5k utk bimbingan kaunseling

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...