Isnin, 7 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel


Boleh dikira dengan jari jemari tangan, (tak masuk jejari kaki sebab kalau masuk jejari kaki dah kira banyak lah) hanya beberapa kali sahaja saya join giveaway nih. Eh! ke tak pernah join langsung? Ntahlah, tak ingat!

Tapi terminat pulak nak masuk giveaway yang ini mungkin sebab ada perkataan "jari" kot! haha!!

Jom tengok saya join giveaway apa:




Ok, jom kita beramai-ramai meriahkan giveaway ini! Klik gambar untuk join ^_^

p/s: Saya tak pasti ntah betul ntah tidak cara saya tulis entri ni...komen sket Jari Manis sambil (garu kepala)

55 ulasan:

  1. yeay...pandai pun clap clap..tp lebih proper kalau mention klik banner/pic jika ada yang nak join

    BalasPadam
  2. Terima kasih cikgu Siti sudi join..good luck

    BalasPadam
  3. JM follow here follower ke 68...

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak, tak tengok pulak tadi, saya follower ke berapa blog JM huhu

      Padam
  4. chop! dah follow blog SS dan JM tak..kalau belum penyertaan tak valid

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah follow blog JM dan SS (sambil angkat tangan) haha

      Padam
  5. Ha ha ha... sebab jari ehhh? Terima kasih sudi join! Good luck yeahhhhhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, saja lawak malam, tq SS ;)

      Padam
  6. okey..All the best..dah penuhi syarat ahaksss

    BalasPadam
    Balasan
    1. nanti kalau berkesempatan..ciktom pun nak joinlah jgk..

      Padam
  7. Saya jarang join giveaway ni. Belum ada yang minat lagi. Akan datang taktahulah macam mana :)

    BalasPadam
  8. mana tau ada rezeki kelak aminnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin...jom join sekali anies ☺

      Padam
  9. yeahhh all the best. nina pon xjoin lg

    BalasPadam
  10. salam singgah GA yang sama

    https://unnianje.blogspot.my

    BalasPadam
  11. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    BalasPadam
  12. ciktom pun dah lama tak join giveaway..comelnya fridge magnet tu,,,good luck cikgu!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom lah cik tom, kita sama-sama join

      Padam
    2. lupa pulak nak join GA ni..dah umum pemenang ke?cikgu antara yg menang x?

      Padam
    3. Dah umum dah cik tom, takde rezki saya, in syaa allah lain kali

      Padam
  13. https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    BalasPadam
  14. Good luck, cikgu! Mana tahu ada rezeki 'jari' cikgu, dapatlah FM tu nanti ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq mummy, jom lah join sekali ;)

      Padam
  15. singgah BW sini dari GA yg sama..
    all the best..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih, good luck jugak ;)

      Padam
  16. Gud Luck semua.. All da best

    BalasPadam
  17. Haii singgah sini. Semoga kita ada rezeki utk menang. Hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    BalasPadam
  18. gd luck cikgu!

    dtg dr GA yg sama :)

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    BalasPadam
  19. Blogwalking sini.. done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    BalasPadam
  20. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    BalasPadam
  21. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    BalasPadam
  22. pergh ramainya drop komen kat sini dari join giveaway yang sama..bagus jgk ni..boleh tambah kenalan baru..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...